Saludo | La Vall d'uixo

Saludo

 

Com a alcaldessa de la Vall d'Uixó et done la benvinguda a la pàgina web de l'Ajuntament. Mitjançant este instrument de comunicació, l'Administració local oferix una comunicació mes propera als ciutadans, complint una inestimable funció social.

El portal web ha establit un pont de comunicació entre els veïns i veïnes del municipi i els representants municipals, facilitant els processos de gestió i donant impuls a la qualitat de la tasca administrativa.

La pagina web és una ferramenta que permet estar més prop de l'Ajuntament als veïns i veïnes. Però no sols d'ells, sino també de tots aquells que periòdicament s'interessen en visitar nostra ciutat, amb motiu de la celebració de les nostres festes tradicionals, especialment Les Penyes en Festes i les festes patronals que cada any celebrem en honor a la Sagrada Família i el Santíssim Crist i en honor a Sant Vicent Ferrer, declarades d'Interès Turístic Nacional.

Així, suposa també un instrument de vital interés des del punt de vista turístic i promocional, per quant oferix una informació detallada del nostre patrimoni artístic i cultural i dels nostres atractius turístics, com son l'Aqüeducte Romà-Medieval o les Coves de Sant Josep.

Esta aposta per les noves tecnologies permet obtindre informació de les distintes regidories, així com dels serveis municipals que l'Ajuntament de la Vall d'Uixó posa al servici dels ciutadans.

Una salutació molt cordial.

 

TANIA BAÑOS MARTOS

Alcaldessa de la Vall d'Uixó

Lun Mar Mié Jue Vie Sáb Dom
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal