Mercats | La Vall d'uixo

Mercats
MERCAT MUNICIPAL

 

El Mercat Municipal de la Vall d'Uixó es troba en la plaça del Mercat, construcció que data des de 1975. Recentment, va tindre lloc la celebració del 40 aniversari.

El Mercat i el seu entorn ha sigut rehabilitat i adaptat a la nova normativa d'accessibilitat i a les noves tendències comercials. Consta d'un total de 4.000 metres quadrats, i dos plantes d'activitat comercial amb tot tipus de productes frescos i un tracte pels seus venedors professional i personalitzat.

La primera planta està destinada a la pescateria i congelats, i la segona planta disposa d'establiments de fruita i verdura, forn, drogueria, carnisseria i xarcuteria, cafeteria, groumet, conserves i altres establiments, amb un total de 40 parades.

Amb data octubre de 2010 es van realitzar noves obres de condicionament i millora del Mercat i es va instal·lar la climatització en la superfície de venda del Mercat Municipal.

A l'octubre de 2014 s' ha procedit a realitzar una retolació homogènia i moderna de totes les parades del Mercat amb el consegüent embelliment del Mercat Municipal. El projecte va ser dissenyat i executat per l'arquitecte local Jairo Paulo Maireles. S'han inclòs obres de "street art" en la zona de la pescateria y obras d'art.  

A novembre de 2015 s'han realitzat obres de millora de eficiència energètica de l'interior del Mercat i s'ha modernitzat l'imatge exterior. S'ha considerat una aposta pel Mercat Municipal com a segona fase de la primera adeqüació, i ha sigut dissenyada i executada per Jairo Paulo Maireles.

 

 

 
MERCAT DE VENDA NO SEDENTÀRIA DEL DIVENDRES

L'oferta comercial de la ciutat de la Vall d'Uixó, es completa amb el mercat de venda no sedentària, denominat Mecado del Divendres, el segon de la província en importància, de gran tradició, amb més de 300 parades, celebrant-se tots els divendres, i atraient a gran quantitat de població de la Comarca.

El mercat de venda no sedentària, té lloc als voltants de la plaça del Mercat, i carrers adjacents, i s'instal·la entre les 8 i les 15 hores de tots els divendres, trobant llocs d'alimentació, fruita, verdura, tèxtil i calçat.

Com sol·licitar un lloc o parada?

Aquells comerciants o persones que estiguen interessades a obtindre un lloc de venda no sedentària, han de personar-se en l'Oficina AFIC, en l'Agència de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Av Jaume I, 34, Tel. 964 69 06 56, on li'ls informarà de la situació i disponibilitat dels llocs.

Termini extraordinari obert de presentació de sol·licituds per a llocs fixos vacants, del 27 de juliol al 30 d'agost de 2015, inclosos (les sol·licituds estan en l'apartat de normativa)

 

 

ALTRES MERCATS DE VENDA NO SEDENTÀRIA

Hi ha altres quatre mercats de venda no sedentària que es realitzen al llarg de tot l'any en el municipi.

El mercat en honor a les festes de Sant Vicent Ferrer durant el mes d'abril, Sagrada Familia i Santíssim Crist durant el mes d'octubre, Falles al mes de març i penyes en festes en el mes d' agost.

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal