Fires i events | La Vall d'uixo

Fires i events

FIRA DE NADAL 2016

La  Fira  de Nadal 2016  de la Vall d'Uixó se celebrarà els dies 8-9-10-11 de desembre del 2016  en la Plaça de l'Assumpció.

L'objectiu principal d'esta Fira és el foment de l'intercanvi comercial entre els empresaris que conformen la base econòmica local, a través de la venda dels productes i/o servicis, amb el suport d'assistència tècnica per part d'institucions i associacions empresarials i/o de comerciants. La idea sorgix a fi de dinamitzar l'economia i buscar aliats interns i externs al territori per a aconseguir i impulsar una iniciativa dirigida a l'enfortiment del sector de la distribució comercial municipal.

Bases reguladores per la participació i sol·licitud.

Descarregar Bases

Descarregar Sol·licitud

________________________________________________________________

 

HISTÒRIC DE FIRES

 

II Boulevard de Sant Vicent Ferrer 2015

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó des de la Regigoria de Desenvolupament Econòmic i Ocupació i l'Agència AFIC, organitza la celebració del II Boulevard comercial de la Vall d'Uixó, enguany, dins de la XXXII Edició de la Fira de Sant Vicent, FEPAM XVII FECOV 2015 LA VALL D'UIXÓ, del 10 al 13 d'abril en Avinguda Cor de Jesus.

 

          
VII Fira del Comerç Urbà Valler per Nadal

Des de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó i la seua Regidoria de Desenvolupament Econòmic i l'Agència AFIC, s'ha considerat oportú l'organització de la “VII Fira del Comerç Urbà Valler per Nadal” en esta ocasió, durant els días 6-7-8 de desembre de 2014, del nostre municipi.

L'objectiu principal d'esta Fira és el foment de l'intercanvi comercial entre els empresaris que conformen la base econòmica local, a través de l'embena dels productes i/o servicis, amb el suport d'assistència tècnica per part d'institucions i associacions empresarials i/o de comerciants. La idea sorgix a fi de dinamitzar l'economia i buscar aliats interns i externs al territori per a aconseguir i impulsar una iniciativa dirigida a l'enfortiment del sector de la distribució comercial municipal.

El termini d'inscripció finalitza el dia 25 de novembre als 14,00 hores, Àrea de Desenrotllament Econòmica i Ocupació, l'Agència AFIC de l'Ajuntament de la Vall d’Uixó, Av Jaume I, 34, telèfon 964 69 06 56.

Important és la presentació de la instància per al registre d'entrada de l'Ajuntament abans del 25 de novembre, adjuntant la documentació indicada.

 

 

          
Entrega distintius Green Commerce

Mig centenar de comerços de la Vall d’Uixó aconseguixen el distintiu “Green commerce”

L'alcalde Óscar Clavell ha destacat que amb l'aposta pel comerç verd col·laborem amb el medi ambient i reduïm despeses. L'alcalde de la Vall d'Uixó, Óscar Clavell, i la directora general de Comerç i Consum, Silvia Ordiñaga, han entregat este matí a 49 comerços de la ciutat el distintiu Green “commerce”. Dels 56 comerços que han participat en este projecte europeu, 49 han aconseguit el distintiu amb “què complim dos funcions bàsiques com són col·laborar amb el medi ambient i reduir gastos ha”, explicat Clavell.

El projecte Green Commerce es va presentar a l'abril de 2013 i des de llavors l'Ajuntament de la Vall d'Uió i la conselleria de Comerç han treballat conjuntament per a realitzar les auditories i avaluar els diagnòstics en els comerços participants. “56 inscrits, 49 han rebut el distintiu, un percentatge que ens marca que anem en la bona direcció i hem de continuar treballant en esta línia ha indicat”, Clavell. No obstant això, els comerços que no ho han aconseguit han d'adaptar-se i fer les millores per a ser més respectuosos amb el medi ambient.

Este distintiu té validesa d'un any, per la qual cosa en 2015 els comerços deuran a tornar a avaluar-se per a renovar el distintiu “Green commerce”.

Així mateix, l'alcalde ha assegurat que “des de les administracions públiques hem d'estar al costat dels comerços i ajudar-los perquè s'adapten als canvis energètics”. En este sentit, Clavell ha recordat que l'Ajuntament de la Vall d’Uixó ha creat una línia d'ajudes de 10.000 € per als comerços que han aconseguit hui el distintiu.

Green Commerce té com a fi fomentar entre el xicotet comerç la importància de la lluita contra el canvi climàtic i promoure la responsabilitat mediambiental en el sector comercial, implicant tant els comerciants com als consumidors.

El projecte pretén inculcar al sector comercial la importància de reduir el consum energètic i la producció de residus per mitjà de tècniques senzilles, estimular la innovació en temes mediambientals en el comerç i sensibilitzar els consumidors sobre el desenrotllament d'hàbits de compra i mediambientalment respectuosos.

RECONEIXEMENT PER A L'IES HONORI GARCIA

D'altra banda, l'alcalde Óscar Clavell ha entregat a l'IES Honori Garcia una placa com a felicitació per haver aconseguit ser el millor institut de la província en els premis Monkey que premien les millors idees de negoci plasmades en un pla d'empresa.

 

 

 

          
Nit de compres, nit blanca

Divendres que ve 13 de juny, els comerços de la zona centre de la Vall d’Uixó han preparat la segona edició de la Nit de Compres que en esta ocasió amplia el seu horari fins a l'1 de la matinada.

En total són 37 els establiments comercials dels carrers Sanchís Tarazona, Benigafull, Pedro Pigota, Rosario Creixach, Almenara i una part de l'avinguda Jaume I els que obriran les seues portes de 20.30 hores fins a l'1 hora i oferiran als clients distintes activitats amb l'objectiu d'amenitzar la nit de compres.

Enguany la temàtica és la nit blanca pel que totes les persones que acudisquen amb una peça de vestir blanco, es facen una foto en el photocall que s'ubicarà per a l'ocasió, l'envien al correu czclavall@gmail.com i seran ells els encarregats de penjar en el facebook de CZC La Vall.

La foto que més M'Agrada obtinga obtindrà un xec regal valorat en 100 €.

Així mateix, CZC La Vall realitzarà un altre sorteig d'un xec regal valorat en 100 € entre les persones que realitzen les seues compres en la Nit de Compres i depositen el seu tiquet en les urnes que trobarà en els locals.

La Nit de Compres es completarà amb activitats d'animació com la batukada Pum-Trac Tukada, el grup de jazz llatí Taikada i el grup de ball Kareo Style.

 

 

          

Catorze bars i restaurants de la Vall d’Uixó participen en la ruta de la tapa

Del 13 al 29 de juny, els establiments oferiran tapa i beguda per 2.50 €.

La Vall d’Uixó ha organitzat la primera ruta de la tapa en què participen 14 bars i restaurants de la ciutat. Es tracta d'una iniciativa que té com a objectiu, com ha explicat el regidor de Desenrotllament Econòmica i Ocupació i  de la XARXA AFIC, José Villalba, “dinamitzar el sector de l'hostaleria de la Vall d’Uixó”.

Així doncs, durant tres caps de setmana –del 13 al 29 de juny- els bars i restaurants col·laboradors oferiran als seus clients una tapa i una beguda per 2,50 €. En cada local, els clients trobaran una “Tapaporte” que deuran cuñar els establiments de les tres zones en què s'ha dividit la ruta de la tapa. Una vegada el Tapaporte haja sigut cunyat per cinc bars o restaurants, es depositaran en les urnes que trobaran en els establiments i entraran en el sorteig d'un sopar per a dos persones en un dels locals col·laboradors, un lot de productes Dejà vu i una estada per a dos persones a Saragossa.

Els locals col·laboradors són, en la primera zona, La Gruta, Eladia, Kevinson, El Racó de Pepe i Dharma. En la segona zona, Keybu, Racó Casa Tere, Alabama i Els Titos. I, finalment, en la tercera zona Arcoiris, La Vereda, Kronos, Ca Silvia i Tantomonta.

Amb esta iniciativa de la ruta de la tapa, “pretenem aportar noves idees al desenrotllament de les empreses del nostre municipi, nous projectes i nous reptes,

perquè

considerem que és la millor estratègia per a afrontar l'època de canvis en què

vivim, en un entorn cada vegada més competitiu i exigent”, ha explicat Villalba.

La primera ruta de la tapa ha sigut organitzada per l'empresa local VallEvents, empresa constituïda en la regidoria de Desenrotllament Econòmica i

Ocupació i l'Antena Local de la Cambra de Comerç de Castelló.

Carlos Fuertes, responsable de l'empresa VallEvents, ha agraït a l'Ajuntament de la Vall d’Uixó la bona acollida d'esta primera ruta de la tapa i ha animat als

valleros i veïns de la comarca a acostar-se als bars i restaurants de la Vall d’Uixó i disfrutar de la tapa i beguda que oferiran per 2.50 €.

Villalba ha assegurat, a més, que “en els últims anys,

treballem dia a dia amb l'objectiu d'augmentar la competitivitat de les nostres empreses i per tant el benestar dels nostres ciutadans, així com la dinamització i potenciació de la restauració local a través d'esta iniciativa de col·laboració publicoprivada”, i este és un exemple de cooperació.

Villalba ha donat les gràcies a l'empresa VallEvents per haver coordinat i dirigit este projecte, i per l'important treball de promoció i coordinació.

 

 

          
VI Fira del comerç urbà valler, oportunitats

La Vall d’Uixó acollirà este cap de setmana la VI Fira del Comerç Urbà Valler “Oportunitats” que se celebrarà els dies 14 i 15 de juny en la plaça del Mercat. Vint comerços de la ciutat trauran el seu comerç al carrer perquè els valleros i veïns de la comarca que ho desitgen puguen realitzar les seues compres en què trobaran grans oportunitats i descomptes.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, José Villalba, ha assegurat que “vist el bon resultat de les fires comercials en els moments actuals, l'èxit de participació d'empreses i d'assistència de públic tant local com comarcal de les anteriors edicions i el gran èxit aconseguit en la dinamització i potenciació del comerç local hem apostat una vegada més per organitzar la sexta fira del comerç urbà

vallero perquè es puga beneficiar el nostre sector comercial, un sector amb tanta importància i

presència en la nostra ciutat”.

Seguint la línia de concepte de fira com la que es va organitzar en Sant Vicent Ferrer, “en esta ocasió

apostem per la innovació, l'avantguarda i una imatge la ciutat i de les nostres empreses, moderna i dinàmica. Vist el resultat de l'anterior fira, hem

comptat novament amb la col·laboració i el disseny de l'arquitecte de la localitat, Jairo Paulo”.

En

estaferia de grans oportunitats i descomptes, “trobarem molta moda i calçat, bellesa, bijuteria i complements,

perfums, restauració i molt més a uns preus molt atractius. Tot reunit en un únic espai amb encant i molt ben decorat”.

La inauguració serà el dissabte 14 de juny a les 11,30 hores, i estarà oberta al públic, el dissabte i diumenge. El regidor també ha recordat que “des de l'Ajuntament apostem fort per iniciatives que suposen sumar atractius a l'activitat comercial i reactivar el consum dels nostres veïns i veïnes. Volem que anar de compres es convertisca en una activitat atractiva per si mateixa i que la ciutat forme part d'això”.

 

 

          
Fira del comerç urbà valler de Sant Vicent

L'Ajuntament de la Vall d’Uixó des de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Ocupació i l'Agència AFIC, organitza la celebració de la de la V Fira del Comerç Urbà Valler, enguany, dins de la XXXI edició de la Fira de Sant Vicent FEPAM-XVI FECOV 2014 LA VALL d'UIXÓ, que se celebrarà els dies 25 al 28 d'abril en l'Avinguda Cor de Jesús. 

Vist el bon resultat de les Fires Comercials en els moments actuals de profunda crisi del sector comercial, l'èxit de participació d'empreses i d'assistència de públic tant local com comarcal de les anteriors edicions, i el gran èxit aconseguit en la dinamització i potenciació del comerç local a través d'esta iniciativa de col·laboració publicoprivada, l'Ajuntament de la Vall d’Uixó a través de la Regidoria Desenrotllament Econòmic i l'Agència AFIC i amb la col·laboració de les Associacions comercials del municipi, considera d'interés la potenciació de les Fires comercials, i per a això pretén potenciar aquelles Fires que puguen beneficiar al nostre sector comercial, un sector amb tanta importància i presència en la nostra ciutat.

Enguany el concepte de fira, ha canviat, comenta el Sr. Regidor de Desenrotllament Econòmica i Ocupació, en la V Fira del comerç urbà valler per Sant Vicent, apostem per la innovació, l'avantguarda i una imatge la ciutat i de les nostres empreses, moderna i dinàmica. Per a això, hem comptat amb la col·laboració i el disseny d'un arquitecte de la localitat, Jairo Paulo Maireles.

S'ha fet desenvolupament econòmic des d'un principi, perquè tots els proveïdors d'esta fira, són empreses de la Vall, des de la fabricació dels estands, moquetes, lones, sostres, jardineria, decoració dels estands, tot el que es referix a la Fira ho van a realitzar empreses de la Vall d'Uixó; hem comptat amb la col·laboració de tots ells.

A esta imatge de la Vall, s'unix que, des del Departament hem posat en funcionament per a tot el teixit empresarial, empreses i comerços de la Vall d'Uixó, des de fa uns mesos, una aplicació mòbil amb tota la seua informació que ells mateixos gestionen, La Vall d'Uixó convertida en un gran Centre Comercial obert les 24 hores del dia. A més, en l'aplicació mòbil, hem bolcat tot el programa de festes de Sant Vicent Ferrer.

Es tracta de la quinta edició d'esta Fira, ja consolidada amb anteriors edicions, apostant i fomentant el gran recurs que es disposa com és el comerç de qualitat, de confiança, servici al client, i de proximitat. S'instal·larà en el carrer una mostra o exposició del comerç de la Vall, acompanyat d'una agenda programada d'activitats diverses interessants a fi de donar-li a la mateixa la importància que este sector es mereix.

Seràn 30 les empreses que exposaran en este nou concepte de Fira comercial. Des de la Regidoria de Desenrotllament Econòmica i Ocupació, s'ha col·laborat en l'aposta per la difusió i promoció de l'empresa local i en la unió de forces en esta època de crisi econòmica i de contenció de les despeses.

"Trobarem servicis, fotografia, tèxtil, arquitectura, peces de mobiliari, bijuteria i complements, restauració, new art, flors i molt més. Tot reunit en un únic espai amb encant i molt decorat”, ha destacat.

D'altra banda, l'edil ha volgut insistir en la idea que “el leitmotiv seria el de ‘si no vas, t'ho perds’, ja que este tipus d'iniciatives al durar poc de temps congreguen a molta gent.

La inauguració serà el divendres 25 d'abril, a les 19 hores, i l'horari serà, des de les 10 hores fins a les 14 hores i de les 16 h fins a les 22 hores de la nit, divendres, dissabte, diumenge i dilluns amb un horari ininterromput.

El Regidor de Comerç també ha recordat que “des de l'Ajuntament apostem fort per iniciatives que suposen sumar atractius a l'activitat comercial i reactivar el consum dels nostres veïns i veïnes. Volem que anar de compres es convertisca en una activitat atractiva per si mateixa i que la ciutat forme part d'això”.

Finalment, el Regidor ha aprofitat per a “felicitar a les associacions comercials, a tots els comerciants de la ciutat, i a l'arquitecte Jairo Paulo per la col·laboració i el projecte realitzat, esperem que siga tot un èxit i que siguen molts els que s'acosten fins esta V Fira del Comerç Urbà valler per Sant Vicent.

https://www.youtube.com/watch?v=EzSWKIy_zV4

 

 

          
Divendres nit a la Vall d'Uixó, sense excuses

L'Ajuntament de la Vall d’Uixó i l'Associació de Restauradors inicien una campanya per a dinamitzar el sector. 

Durant cinc divendres, cinc restaurants de la ciutat obsequiaran amb el va vindre a les persones que vagen a sopar els dies 28 de març; 4, 11 i 25 d'abril; i 2 de maig.

L'Associació de Restauradors de la Vall d’Uixó (ARVALL) i l'Ajuntament de la ciutat han posat en marxa la campanya “Sense excuses divendres nit a la Vall d’Uixó” en la que cinc restaurants de la ciutat –El Guano, La Gruta, Veranda, La Cova i El Pecat- obsequien amb el va vindre a les persones que acudisquen a sopar. 

Així doncs, els clients que vagen a sopar els dies 28 de març, 4, 11 i 25 d'abril i el 2 de maig a un dels cinc restaurants se'ls invitarà amb una botella de vi inclosa en la carta de vins preparada per a l'ocasió com són Murviedro de D.O. Valencià; Màscara de D.O. Rioja; Fuentenarro de D.O. Ribera del Duero; i La Tasca de D.O. Roda.

 

 

          
IV Fira del Comerç Urbà valler

L'Ajuntament de la Vall d’Uixó, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Ocupació i l'Agència AFIC, ha organitzat per als dies 6, 7 i 8 de desembre en l'avinguda Espanya i plaça del Parc la IV Fira del Comerç Urbà Valler per Nadal.

En esta quarta edició hi ha inscrits, fins al moment, 41 comerços de la Vall d’Uixó que donaran a conéixer la gran varietat de productes, les seues ofertes i promocions. 

“Vist el bon resultat de les fires comercials en els moments actuals, l'èxit de participació d'empreses i d'assistència de públic tant local com comarcal de les edicions anteriors, des de l'Ajuntament de la Vall d’Uixó en col·laboració amb les associacions comercials ha organitzat una nova edició amb l'objectiu de continuar promocionant i dinamitzant el nostre comerç local que és de qualitat, de confiança i proximitat”¸ ha explicat el regidor de l'àrea, José Villalba. 

A més dels comerços, els valleros i veïns de la comarca que visiten la fira podran disfrutar de les distintes activitats d'animació infantil, degustacions, sortejos i podran conéixer interessants ofertes i promocions del comerç de la Vall d’Uixó.  

 

 

          
XXII Concurs Aparadors Comercials Nadal

L'Ajuntament de la Vall d’Uixó, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic i Ocupació i l'Agència AFIC, ha posat en marxa el XXII Concurs d'Aparadors comercials Nadalenc que enguany inclou, com a novetat, la participació tant del comerç físic i online.

El regidor de l'àrea, José Villalba, ha assegurat que l'objectiu és “dinamitzar el comerç local, animant tots els comerciants a participar en esta campanya guarnint els seus aparadors amb la finalitat d'atraure als clients”. L'edil ha apuntat que este concurs, consolidat ja en la Vall d’Uixó, és una important acció per a la potenciació i la dinamització dels comerços valleros. 

Amb la posada en marxa de l'APP de la Vall d’Uixó, la Regidoria vol donar presència física i online a tots els comerços. Cal assenyalar que l'APP presenta, fins al moment,  185 empreses, comerços i professionals, més de 800 descàrregues en Android i s'ha aconseguit arribar a quasi 3.000 usuaris en el Facebook d'esta aplicació. 

“A causa de la gran importància que tenen les tecnologies de la informació i la comunicació per a la competitivitat del comerç local, enguany hem considerat oportú premiar al comerç amb la millor promoció en l'aplicació mòbil”, ha explicat Villalba. 

“Volem premiar al comerç que realitze la promoció més nova i innovadora a través de l'APP”, ha continuat el regidor. 

Per la seua banda, els premis per al comerç físic són, com ve sent habitual, a l'originalitat i innovació; a l'exposició del producte; a la millor il·luminació i colorit; i el premi especial del públic votat a través de les xarxes socials. 

El termini d'inscripció està obert fins al 9 de desembre i els premis s'entregaran dijous que ve 19 de desembre en el Palau de Vivel. 

 

 

          
Escola de les Emocions Vall d'Uixó

La Vall d’Uixó inicia la setmana que ve ‘l'Escola de les emocions’ un projecte en què s'oferix formació en gestió de les emocions a canvi de menjar. Així doncs, les persones que participen en este nou projecte hauran d'aportar un quilo de menjar per cada hora de formació rebuda que es donarà a Càritas. 

El programa de formació en gestió emocional s'iniciarà la setmana que ve fins al mes de juny. Amb una periodicitat mensual, l'empresa EMOS, realitzarà una xarrada dividida en dos sessions de cinc hores de duració. Per tant, cada participant haurà d'aportar cinc quilos de menjar al mes. 

Les xarrades es realitzaran en la sala d'actes de la biblioteca municipal Mª Dolores García de 18.30 a 21 hores. 

La primera de les xarrades tindrà lloc els dies 11 i 13 de novembre i davall el títol ‘Estrés: amic o enemic” i tractarà sobre els principis i tècniques per a una gestió eficaç de l'estrés. 

El regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, José Villalba, ha assegurat que “este projecte té com a objectius difondre coneixements i consells més útils sobre gestió de les emocions a una gran quantitat de persones; promoure la consciència social i aconseguir la major quantitat d'aliments possible per a recolzar les famílies de la Vall d’Uixó”. 

El gerent de l'empresa EMOS, Jonathan Secanella, ha explicat que “l'escola de les emocions és l'àrea que ens dediquem a donar intel·ligència emocional”. “Les xarrades van dirigides a tota la ciutadania, -ha indicat- en especial a aquells interessats a aprendre a gestionar el seu món interior”. Els objectius del projecte són “proveir formació en intel·ligència emocional en obert i accessible a tota la ciutadania i crear una cadena de solidaritat en què tots rebem i aportem”. 

El responsable del projecte ha explicat que “hem d'ajudar a canviar cap a una mentalitat més prosocial en la que ens mentalitzem de que tots sempre tenim quelcom que aportar”. 

Els temes que es tractaran en les distintes xarrades seran l'ansietat, autoestima, autoestima infantil, gestió emocional, pensament positiu, gestió del temps, assertivitat, comunicació interpersonal i les emocions en la parella. L'Ajuntamentde la Vall d'Uixó i algunes empreses de la ciutat Elena Blasco dissenyadora, Estudi Mira, Mª Ángeles Perruqueria, Yesus Gasolinera, CEOS la Temptació d'Eva,Vit-Sec, Dóna Llenceria, Multitienda El Cantonet, Imprés, TV4 La Vall, Endavant, Efeten o La teua Sala de Moment,Segurs Sánchez Amorós col·laboren- en este projecte junt amb Càritas que s'encarregarà de gestionar el menjar que s'entregue.

 

 

          
Presentació de l'app del comerç de la Vall d'Uixó

PRESENTACIÓ DE L'APLICACIÓ MÒBIL DE LA VALL d'UIXÓ.

Des de la Regidoria Desenvolupament Econòmic i Ocupació i Agència AFIC de l'Ajuntament de la Vall d’Uixó, s'ha organitzat per al pròxim dia 30 d'octubre en horari de 9 hores del matí en el Palau Marques-vos de Vivel, l'acte de presentació en societat de l'app del comerç de La Vall d'Uixó.

Es tracta esta d'una nova jornada de l'acció Desdejuna pel teu negoci, com a fòrum de trobada dirigit a les empreses i als emprenedors del municipi, on es presentarà l'Aplicació mòbil, com una iniciativa que pretén dinamitzar l'activitat socioecómica de tot el municipi.

 

 

          
Entrega premi Campanya Mercat Municipal

L'alcalde de la Vall d'Uixó, Óscar Clavell, ha entregat este matí el bo d'un cap de setmana per a quatre persones a Maite Bueso Blázquez, guanyadora del sorteig d'este mes de la campanya del Mercat Municipal que té com a objectiu promocionar el mercat de la ciutat, un referent comarcal.

 

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal