Certificació Energètica. Qualitat en el teu Habitatge | La Vall d'uixo

Certificació Energètica. Qualitat en el teu Habitatge

+ Calidad en tu vivienda”

+ Calidad en tu vivienda” es una iniciativa dirigida als ciutadans per a fomentar l'edificació residencial de qualitat. Els objectius principals de la campanya són, en primer lloc involucrar als usuaris en el procés de millora de la qualitat dels edificis i habitatges, informant-li per a què siga capaç de reconèixer i exigir la qualitat que desitja; en segon lloc, fomentar la conservació i rehabilitació del parc residencial existent, sensibilitzant al ciutadans sobre les avantatges d'invertir en millorar el seu habitatge.

Amb este fi, s'ha posat en funcionament la web www.calidadentuvivienda.es que ofereix informació rellevant sobre els aspectes mencionats. En ella podem trobar, en un llenguatge senzill i directe, informació sobre els criteris tècnics per a: elegir habitatges de qualitat, actuacions per a estalviar energia i millorar l'accessibilitat en els habitatges, i informació sobre el procés de l'edificació i les seus garanties jurídiques i tècniques. A través de la difusió d'esta informació, l'usuari tindrà els coneixements necessaris per a demandar solucions que reconeguen el consum d'aigua, milloren el confort acústic i l'accessibilitat, etc.

Al mateix temps en esta web, www.calidadentuvivienda.es , l'usuari pot consultar què és la certificació energètica, en concret, la certificació d'eficiència energètica per a edificis existents. Hi ha que recordar, que segons el Reial Decret 235/2013, de 5 d'abril és obligatori quan es construeix, es venen o es lloga edificis o unitats d'estos, el certificat d'eficiència energètica o una còpia d'este es deurà mostrar al comprador o nou arrendatari potencial i s'entregarà al comprador o nou arrendatari.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal