Arxiu Municipal | La Vall d'uixo

Arxiu Municipal

L'Arxiu Municipal de la Vall d’Uixó és un servei municipal, dependent de la Regidoria de Cultura, encarregat de la reunió, organització, conservació i difusió de la documentació produïda per les diferents dependències de l'administració municipal i els diferents fons documentals, no municipals, que en ell es troben dipositats.

Es troba situat en els locals municipals de l'Avinguda Jaume I, en concret en el nº 26. Ocupa tant l'antiga sala d'exposicions del Museu, on existeix una instal·lació d'armaris compactes, composta per vint armaris mòbils, amb una capacitat propera als 1700 metres lineals de prestatgeria, o el que és el mateix, a unes dotze mil caixes d'arxiu. La planta superior de l'edifici es troba ocupada pels materials documentals de l'antiga Fabrica Segarra i les raons socials que la succeeixen: *IMEPIEL i *IMPIELSA, amb un volum aproximat de 350 metres lineals o 4100 caixes d'arxiu disposades en la seua majoria en prestatgeries metàl·liques tradicionals.

L'organització de l'Arxiu Municipal s'estructura sobre la base del Quadre d'Organització, elaborat pel propi arxiu amb un criteri orgànic funcional i que es troba a la disposició dels interessats, per a la seua consulta, en els locals d'aquest arxiu.

Els materials dipositats en l'arxiu es troben llests per a qualsevol consulta que vulga realitzar-se, tenint en compte que l'accés a la documentació, solament és possible per als funcionaris de la secció productora o aquells a qui aquesta última autoritze, així com aquells particulars que acrediten un interès legitime en aquesta documentació, complint amb tots els preceptes que imposa la legislació sobre aquest tema, en el cas de contenir dades personals. En el cas de documentació relativa a tercers es requerirà una autorització expressa del titular per a obtenir les reproduccions de la documentació. Per a totes les consultes de particulars és preceptiva la sol·licitud mitjançant la presentació d'una instància oficial, en el registre d'entrada de l'Ajuntament.

 

Més informació:

ARXIU MUNICIPAL
Avinguda Jaime I, 26. 12600 La Vall d'Uixó
Telèfon: 964690512
e-mail: jgaliana@lavallduixo.es

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal