Activa't, negoci en martxa | La Vall d'uixo

Activa't, negoci en martxa

Els pròxims 5,6,12 i 13 de 14:30 a 17:00, es durà a terme el curs “INSTAGRAM I FACEBOOK, LA COMBINACIÓ PERFECTA PER A DONAR A CONÉIXER EL TEU NEGOCI”, que tindrà lloc en El Centre Social Les Llimeres. El curs estarà impartit pel Marketing Strategist i Social Seller, David Martínez Calduch, i està dirigit als comerços i empreses de La Vall d’Uixó a fi de desenvolupar la seua activitat comercial en estes famoses xarxes socials. Totes les persones interessades en insciure's i participar en aquest curs, hauran de posar-se en contacte amb la Regidoria de Ciutat Activa a través del següent telèfon: 610 701 941

 

 

 

ACTIVA'T, NEGOCI EN MARXA

Dimarts que ve 7 de novembre esteu invitats a la ponència "TRANSFORMACÓ DIGITAL EN 35 PASSOS I 6 TWEETS", que tindrà lloc en el Centre Social Les Llimeres entre les 14:30-17:00 hores. A les 14:30 es durà a terme un xicotet catering per a poder entaular relació entre els assistents i el ponent. En esta ocasió l'exposició anirà a càrrec d'Alfonso Piñeiro Pérez experiodista reconvertit en Social Intelligence. Comunicador en beta permanent i adicte a la transformació digital. Es definix com "Ficant cervell a la part social d'internet".

 

 

ACTIVA'T, NEGOCI EN MARXA

Dimecres que ve 12 de juliol a les 8:00h tindrà lloc en el Centre Social Les Llimeres de La Vall d'Uixó l'Activa`t "EUROPA FINANÇA LA TEUA EMPRESA" i posterior desdejuni, davall el lema: Vols finançament per a la teua empresa? Tens una idea innovadora? Europa t'ajuda a aconseguir-ho!

La ponència a càrrec de Beatriz Soler, Sòcia Directora d'Europa Innovació, empresa especialitzada en la preparació i gestió de projectes europeus, donarà a conéixer a les empreses les oportunitats de finançament que oferix la Unió Europea, informant sobre el calendari d'ajudes europees de 2017-2018 i el mapa d'ajudes d'interés en un ampli nombre de sectors, com el d'I+D+i, comerç, energia, etc.

 

 

ACTIVA'T, NEGOCI EN MARXA

Dimecres que ve 31 de maig a les 8:00h, seguint en la línia del Pla Estratègic de Turisme presentat a març, tindrà lloc en el Centre Social Les Llimeres de La Vall d'Uixó l'Activa`t "CÓM ACTIVAR LES VENDES ONLINE DEL TEU ESTABLIMENT" i posterior desdejuni.

En esta ocasió l'exposició anirà a càrrec de Daniel Arnal, tècnic de l'Agència Valenciana de Turisme, per a presentar-los la ferramenta Travel Open Apps. Esta plataforma, posada a disposició de la Generalitat i dirigida a empreses del sector turístic, permet comercialitzar el seu producte o servei en els més importants canals i operadors de distribució turística, així com directament al client final, de manera gratuïta per a les empreses. És un dels principals eixos que conformen el Pla Global de Turisme de la Comunitat Valenciana 2010-2020.

 

 

 

 

ACTIVA'T, NEGOCI EN MARXA

L'Ajuntament de La Vall d'Uixó des de la Regidoria de la Ciutat Activa posa en marxa una jornada dedicada a la facturació electrònica amb la participació del Pacte Territorial per l'Ocupació de la Plana Baixa. La jornada es durà a terme el pròxim 4 de maig a les 8:00 en el Centre Social Les Llimeres (C/Matilde Bel, 16 La Vall d'Uixó).

 

ACTIVA'T, NEGOCI EN MARXA

El proper dimécres 8 de març a les 8 hores en el Centre Social Les Llimeres es realitzarà una Jornada de formació i networking entre empreses amb la ponència: "ÉS POSSIBLE LA DIGITALITZACIÓ EN EL COMERÇ LOCAL?", en la que tractarem i analitzarem les oportunitats que generen les noves tendències dins del procés de transformació digital, aplicat al comerç local, donant ferramentes i idees que permeten posar en marxa una estratègia digital de éxit.

ACTIVA'T, NEGOCI EN MARXA

El proper 31 de gener a les 8 hores en el Centre Social Les Llimeres es realitzarà una Jornada de formació i networking entre empreses amb la ponència: MOTIVACIÓ I OPORTUNITATS PER ALS NOSTRES NEGOCIS, en la que tractarem i analitzarem les oportunitats que generen les noves tendències dins del entorn del negoci PIME i del comerç, donant eines i idees per afrontar els reptes de gestionar el nostre propi negoci en situacions de dificultat pel camí de l'èxit.

Els ponents, Ximo Catalán i Jesús Policarpio ens mostraràn com gestionar les situacions de risc i perill que es generen en un esport com l'Escalada i com es poden aplicar a la gestió del nostre negoci en situacions de crisi o dificultat.

 

Desdejuna pel teu negoci. Octubre

  El pròxim dia 30 d'octubre a les 8 hores en el Palau dels Marquesos de Vivel, tindrà lloc el Desdejuna pel teu El pròxim dia 30 d'octubre a les 8 hores en el Palau dels Marquesos de Vivel, tindrà lloc el Desdeduni pel teu negoci del mes d'octubre. Este mes, volem donar-li protagonisme a l'aniversari de l' APP de la Vall d'Uixó. Parlarem de totes les prestacions de la nostra aplicació mòbil i la seua utilitat entre les empreses. Per a açò, ens anus acompanyarà el responsable de l'empresa Cuatroochenta, que ens explicarà com este tema pot beneficiar als nostres propis negocis. A més, aprofitarem este acte per a presentar un espot televisiu sobre els valors i fortaleses del comerç local de la Vall d'Uixó que s'emetrà en les televisions locals. Posteriorment, s'obrirà un col·loqui o debat entre els presents. L''acte finalitzarà amb un desdejuni i un networking entre les empreses participants.

 

 

Desdejuna pel teu negoci setembre

El pròxim dia 26 de setembre a les 8 hores en el Palau dels Marques-vos de Vivel, tindrà lloc el Desdejuna pel teu negoci del mes de setembre. Este mes, ho anem a dedicar a explicar els reptes que haurà d'afrontar l'empresa en els temps que s'acosten. Parlarem de nous sectors emergents i en esta ocasió, ens acompanyarà el responsable d'una empresa de nanotecnologia que tenim en el municipi, que ens explicarà com este tema pot afectar els nostres propis negocis i als nous emprenedors.

Per a això, comptarem amb la intervenció de Javier Menéndez i de Carles Roger Franco professor d'Economia de l'IES Honori García, que ens farà una perfecta introducció d'estos reptes en l'economia en general. Posteriorment, s'obrirà un col·loqui o debat entre els presents. L'acte finalitzarà amb un desdejuni i un networking entre les empreses participants.

 

Desdejuna pel teu negoci Maig

El pròxim dia 29 de maig a les 8 hores en el Centre Social Les LLimeres, tindrà lloc el Desdejuna pel teu negoci del mes de maig. Este mes, ho hem pensat dedicar a la reinvenció de l'empresa, i a la capacitat per a reinventar un negoci, com una clau d'èxit i com una qüestió de supervivència. Per a això, comptarem amb la presència els empresaris locals Jairo Paulo i David Tur, gerents de les empreses DIS ART arquitectura i Ingeny Disseny, els que ens explicaran la seua experiències creant i reinventat les seues empreses.

 L'acte s'iniciarà amb un desdejuni i un networking entre les empreses participants.  

 

 
Desdejuna pel teu negoci femení

El 52% de les noves altes d'autònom en la Vall d’Uixó són dones jóvens. L'alcalde ha clausurat este matí el Desdejuna pel teu negoci en què tres dones emprenedores han explicat les seues experiències comercials.

“Que el 52% de les noves empreses que s'han donat d'alta en la nostra ciutat són de dones és una dada que hem de tindre en compte”, ha assegurat Clavell, qui ha indicat que cada vegada més les dones estan demostrant el seu emprenedoria i saber fer al capdavant dels negocis. 

El sector comercial en la Vall d’Uixó, com ha assegurat l'alcalde, “ha sigut, és i serà un motor econòmic importantíssim”. Clavell ha indicat que este sector en dècades anteriors de dificultat econòmica ha servit per a tirar avant i “estic convençut que de nou serà el sector comercial el que ens ajude a eixir d'esta situació”.

Per a tractar el paper de la dona en l'economia, liderant i dirigint empreses i grans organitzacions, la Vall d’Uixó ha comptat amb la presència de Mª Dolores Guillamón: primera dona presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló, directiva de l'Hotel la senyora Lola de Castelló que ve d'una família d'empresaris del sector hostaler; M Jesús Arenós, empresària i secretària de la Cambra de Comerç de Castelló; i Cristina Polo, una jove vallera emprenedora i empresària local que ha diversificat el seu negoci familiar.

 

 
Desdejuna pel teu negoci, març
 

Este serà el tema del pròxim “Desdejuna pel teu negoci en la Vall d'Uixó” del mes de març, denominat dinamització empresarial: incentius.

La Regidoria Desenvolupament Econòmic i Ocupació de l'Ajuntament de la Vall d’Uixó junt amb l'Agència AFIC, ha organitzat per al pròxim dia 26 de març en horari de 8 a 10 del matí en el Centre Social Les Llimeres, una nova jornada dirigida a les empreses i als emprenedors, on es presentarà una campanya dirigida a les empreses del municipi, a través de la qual, es pretén, a més de fer networking entre els participants, informar sobre possibles incentius a les empreses, econòmics, col·laboratius etc, i presentar la V fira del comerç urbà per a S. Vicent, a més de potenciar la unió de forces i l'impuls de la col·laboració entre els sectors econòmics de la ciutat.

El Desdejuna pel teu negoci, és una iniciativa que va començar al gener de 2013, i que es realitza tots els finals de mes, com un fòrum d'intercanvi d'accions entre les empreses de la Vall, sent un espai de trobada entre empreses on s'intercanviaran idees i propostes, es debat, i es crega en definitiva, col·laboració publicoprivada. La temàtica d'estes edicions, hi ha tractat diferents temes d'interés per al teixit empresarial i associatiu, des de les tecnologies de la informació i la comunicació, comerç electrònic, jóvens emprenedors, cultura financera, col·laboració entre empreses, presentació de campanyes, i presentació, seguiment i campanyes entorn de l'aplicació mòbil La Vall d'Uixó.

En les dos últims edicions, vam fer una avaluació del funcionament de l'aplicació mòbil La Vall d'Uixó i presentem la proposta d'activitats formatives per al 2014, per a pymes professionals autònoms de la localitat, a més de l'avaluació de la campanya de San Valentin.

Este mes, volem aprofitar el desdejuna per a presentar una campanya que es desenvoluparà en el mes d'abril, denominada “Sense excuses”, amb la participació dels restaurants de la Vall, junt amb la col·laboració del sector comercial i del teixit associatiu de la Vall. El nostre veí i amo del Restaurant Veranda, Antonio, serà la persona encarregada de donar a conéixer esta iniciativa. Es tracta d'una nova campanya, dirigida als restaurants de la Vall, on el nexe d'unió serà el vi de la Comunitat Valenciana, ensenyant al consumidor les qualitats d'estos productes, al mateix temps que, s'implanten les noves tecnologies, i es dóna a conéixer l'oferta de restauració que tenim en la Vall d' Uixó.

Però també, donarem a conéixer les ajudes a la contractació de diferents col·lectius que este Ajuntament ha proposat per a la dinamització de l'ocupació en el municipi. Mª Dolores Pallardó, tècnica del servici d'Orientació Laboral de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic i Ocupació d'este Ajuntament, serà la persona encarregada d'explicar amb detall esta iniciativa del propi Ajuntament.

La fira de Sant Vicent, serà un altre tema a tractar i com no, la col·laboració entre els diferents comerços i empreses que és també una forma d'incentivar idinimizar l'empresa. Les tècniques del Ajuntament, seràn les encarregades de dur a terme este tema.

 

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal