El termini per a inscriu-re's al concurs del futur parc del Polígon III finalitza el 31 de juliol | La Vall d'uixo

Dilluns, Juliol 3, 2017 - 12:30
El termini per a inscriu-re's al concurs del futur parc del Polígon III finalitza el 31 de juliol
L'Ajuntament ha reactivat el projecte després de la inclusió dels enginyers i la publicació de les noves bases en el BOP

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha reactivat el concurs de projectes per al futur parc que es construirà sobre l'esplanada del pàrquing del Polígon III, després de la modificació de les bases per a incloure als enginyers i la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). Així, el termini per a inscriure's finalitzarà el 31 de juliol. 

Una vegada es tanque el procediment de presentació de projectes, es triarà al guanyador a través d'un tribunal format per experts, realitzarà la valoració i determinarà “què idea és viable i la més adequada, seguint uns requisits que ja s'han marcat”, com l'ombratge, salvar la diferència d'altures de la zona o potenciar la concessió administrativa del bar de l'estació d'autobusos, tal com ha explicat l'alcaldessa, Tania Baños.

Esta és “una manera de donar participació als professionals, que tindrà l'oportunitat de projectar una de les obres públiques més importants d'esta legislatura”. El jurat a més de per tècnics també comptarà amb un representant dels usuaris de l'actual parc del Polígon III “perquè donen la seua visió i plantegen les seues necessitats, perquè són al final les persones que van a utilitzar-ho”, ha afirmat Baños.

Cal recordar que l'actual equip de govern ha modificat puntualment el Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) perquè l'esplanada abandonada de la part superior del pàrquing subterrani torne a ser zona verda, ja que el PP en 2012 va qualificar estos terrenys “de manera que es poguera edificar sobre ells perquè anaven a construir un supermercat”.

L'actual equip de govern ha fet aquest canvi en el PGOU “per a retornar aquest espai a les persones i construir un gran parc per a una gran ciutat”. El nou parc es construirà en 2018 amb una inversió de 300.000 euros, per a fer una zona verda “moderna, innovadora i concorde al que la Vall d'Uixó i els vallers i valleres mereixen, amb 14.000 metres quadrats que quedaran integrats amb el parc actual”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal