Protecció Civil ja utilitza el seu nou vehicle per a prevenir incendis | La Vall d'uixo

Dijous, Juny 29, 2017 - 10:15
Protecció Civil ja utilitza el seu nou vehicle per a prevenir incendis
L'agrupació té activat el retén i realitza vigilància del terme municipal pel nivell 3 de preemergència

Protecció Civil de la Vall d'Uixó ja disposa del seu nou vehicle retolat, després de la pintura i reparació de la xapa, que està utilitzant estos dies en els quals està activat el retén a causa del nivell 3 de preemergència per risc extrem d'incendis.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Ferreres, ha assenyalat que gràcies a este cotxe “poden anar per zones i camins per als quals la furgoneta no és adequada i controlar el terme municipal per a detectar qualsevol anomalia o conat d'incendi”.

En este sentit, Ferreres ha assenyalat que “anem a seguir dotant als voluntaris de l'agrupació del material i la infraestructura necessària perquè puguen dur a terme la seua labor, que és altruista i va molt més allà d'estar en actes festius o esportius, com es pot veure estos dies en els quals estan controlant i protegint el nostre territori”.

Enguany, en el qual Protecció Civil de la Vall d'Uixó compleix el seu cinquè aniversari a més d'adquirir este vehicle també s'ha reparat la motocicleta i la furgoneta que utilitzen habitualment. Per al pròxim exercici està previst “dotar una partida en el pressupost per a comprar una furgoneta nova, perquè l'actual té molt ús i els voluntaris han de disposar dels millors mitjans perquè fan un treball molt necessari”.

FORMACIÓ

La formació és una altra de les qüestions per les quals s'està apostant des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana. Així, la setmana passada 5 nous voluntaris van assistir a un curs bàsic a Vila-real i la setmana vinent 15 voluntàries participaran en un curs de gestió de grans masses i esdeveniments taurins a Benicàssim. A més, a mitjan juliol rebran un taller de primers auxilis i ús de desfibril·lador a la Vall d'Uixó.

L'edil ha apuntat que “la formació contínua és imprescindible per a prestar el millor servei a la ciutadania, més quan l'agrupació és tan activa i col·labora amb tots els actes que comporten presència de moltes persones tant en la nostra ciutat com de reforç en altres municipis, sempre en coordinació amb Policia Local i Guàrdia Civil”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal