Morgan obriran la nova temporada de Singin' in the cave en les Coves de Sant Josep | La Vall d'uixo

Dijous, Març 9, 2017 - 14:30
Morgan obriran la nova temporada de Singin' in the cave en les Coves de Sant Josep
Enguany s'ha ampliat el cicle a les vacances de Setmana Santa i Pasqua i esta visita especial amb concert serà el 14 d'abril

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat una nova sessió del cicle Singin' in the cave, que enguany com a novetat s'amplia a les vacances de Setmana Santa i Pasqua. El concert del 14 d'abril el protagonitzarà la banda madrilenya Morgan, que es caracteritza per comptar amb una veu de soul plena de talent, màgia i emoció. Presentaran el seu primer treball, North, que els ha portat a festivals com Sonorama, Gigante o Mad Cool.

El conseller delegat d'Emsevall, Jorge García, ha destacat que este innovador projecte va nàixer l'any passat “i ha convertit a les Coves de Sant Josep i a la Vall d'Uixó en un referent turístic cultural i musical a nivell nacional”. En este sentit, ha recordat que es tracta de “sessions molt exclusives, limitades a 50 persones que gaudeixen d'una experiència màgica i que no es pot viure en quasi cap altre lloc”.

Les entrades per a la visita especial amb Morgan es posaran a la venda el 14 de març en la pàgina web www.covesdesantjosep.es per un preu de 15 euros, que inclou la visita, un mini-concert acústic en la sala de les rates penades i un concert en el embarcador.

García ha destacat que esta iniciativa s'emmarca dins de l'aposta de l'actual equip de govern “per seguir millorant l'experiència del visitant dins del riu subterrani i per oferir alternatives turístiques basades en les sensacions i les emocions”. Per açò s'ha decidit “ampliar la temporada de Singin' in the cave a Pasqua, perquè molta gent aprofita estos dies per a fer plans d'oci”.

Cal recordar que l'estiu passat el cicle va ser “un èxit rotund”, no solament perquè es van esgotar les entrades en totes les sessions, sinó “perquè els vídeos de cada concert han sigut virals en les xarxes socials, amb un abast de més de 335.000 persones, la qual cosa dóna una difusió enorme al Singin' in the cave i a les Coves de Sant Josep”, tal com ha assenyalat el regidor.

Per a finalitzar, ha afegit que “els propis artistes han sigut prescriptors del cicle, compartint amb els seus seguidors que la seua participació ha sigut una experiència única, màgica i meravellosa en un entorn natural, amb una acústica impressionant que comparen amb cantar dins d'una catedral”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal