Més de 50 comerciants i empresaris assisteixen a la ponència sobre digitalització | La Vall d'uixo

Dimecres, Març 8, 2017 - 14:00
Més de 50 comerciants i empresaris assisteixen a la ponència sobre digitalització
Els participants en el programa de PNL Jairo Giménez, Adrián García i Diego Sánchez fan una xarrada dins del cicle 'Activa't, negoci en marxa'

Més de 50 comerciants i empresaris de la Vall d'Uixó han assistit este matí a una nova sessió del cicle 'Activa't, negoci en marxa'. La ponència sobre digitalització ha sigut impartida en el centre social Les Llimeres per Jairo Giménez, Adrián García i Diego Sánchez, tres dels participants en el programa de Pràctiques No Laborals (PNL).

El regidor de Promoció Econòmica, Jorge García, ha destacat que els tres joves “formen part d'este nou programa impulsat per l'actual equip de govern” amb l'objectiu de “captar talent i que els vallers i valleres recentment titulats que necessiten una primera oportunitat laboral la tinguen de la mà del seu Ajuntament”.

García ha assegurat que la xarrada “ha sigut molt útil i interessant, perquè ha aportat idees i eines perquè el comerç local es digitalitze i done el salt a internet i a les xarxes socials, perquè estos mitjans ofereixen moltes possibilitats, sobretot les plataformes de venda on-line ja consolidades, com Ebay i Amazon o Just Eat en el cas de la restauració”.

Durant la ponència s'han donat pautes sobre com utilitzar correctament les xarxes socials per a promocionar productes, així com les noves tendències en comerç electrònic, en les quals “ja no és necessari tenir una pàgina web pròpia, sinó vendre a través de plataformes que permeten arribar i vendre a persones de tot el món”.

Els participants en este esdeveniment també han rebut consells per a millorar l'atenció al client i per a donar-li més valor a la seua marca. A més han gaudit d'un xicotet desdejuni de networking, en el qual “comparteixen inquietuds i idees i es creen sinergies entre els empresaris i comerciants”, ha apuntat l'edil.

Per a finalitzar, ha assenyalat que estes jornades d'intercanvi d'experiències dirigides al comerç i a l'empresa local “cada vegada tenen més afluència”. Per açò s'ha mostrat satisfet per “l'acceptació que està tenint esta aposta per la formació i la innovació, unint al sector serveis i focalitzant els seus esforços a aconseguir més clients”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal