L'Escola d'Estiu augmenta un 10% el número d'inscrits | La Vall d'uixo

Dilluns, Juliol 3, 2017 - 12:30
L'Escola d'Estiu augmenta un 10% el número d'inscrits
Les dos escoles tradicionals en els CEIP Sant Vicent i Cervantes i les sis temàtiques compten amb més de 480 participants

L'Escola d'Estiu de la Vall d'Uixó ha obert les seues portes este matí amb més de 480 xiquets i xiquetes participants, la qual cosa suposa un augment del 10% d'inscrits respecte a l'any anterior. L'alcaldessa, Tania Baños, el regidor de Serveis Socials, Antoni Llorente, i la regidora d'Educació, Carmen García, han visitat esta edició que manté el model que es va estrenar l'any passat, amb les dos escoles tradicionals en els
CEIP Sant Vicent i Cervantes i sis temàtiques que ofereixen esport, art, ball o anglès.

Este és un dels programes més potents que s'impulsen des de les regidories de Serveis Socials i Educació i suposa una inversió de 106.000 euros, 30.000 dels quals són aportats per la Conselleria de Polítiques Inclusives i Igualtat en concepte de menjador. cal recordar que durant el mes d'agost també es prestarà este servei de dinar “a les famílies que ho necessiten”, tal com ha assenyalat Llorente.

García ha afirmat que l'Escola d'Estiu “ofereix un oci educatiu de qualitat” i per açò “estem dos edicions seguides batent el rècord d'inscrits, després de diversos anys en els quals la participació havia descendit”. Així, ha agraït a totes les empreses participants en este projecte “que es va iniciar l'any passat amb un concepte totalment diferent” i ha destacat “el gran treball de coordinació” que s'està realitzant.

Per la seua banda, l'alcaldessa ha remarcat l'aposta que l'actual equip de govern està fent “per facilitar la conciliació familiar i laboral en els períodes de vacances escolars”, ja que durant esta legislatura s'han posat en marxes les escoles de Pasqua i Nadal “per a cobrir una demanda que no estava coberta i que descarrega sobretot als iaios i iaies que ajuden a cuidar als seus néts”.

ESTIU JOVE

Les activitats de l'Estiu Jove també han començat este matí, amb 50 joves de 12 a 18 anys que han cobert totes les places d'esta iniciativa que desenvolupa activitats esportives enfocades a l'entreteniment i a l'oci, amb tornejos, tallers i eixides a la piscina, la platja, Aquarama, Borriana o la muntanya.

Com a novetat, Llorente ha explicat que enguany la matrícula inclou totes estes activitats, que fins ara es pagaven individualment. I per primera vegada s'han creat beques que cobreixen el 100% de la inscripció “perquè cap jove es quede sense poder participar”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal