L'Ajuntament i Les Penyes en Festes mantenen una reunió de coordinació | La Vall d'uixo

Dissabte, Juliol 1, 2017 - 12:00
L'Ajuntament i Les Penyes en Festes mantenen una reunió de coordinació
La Policia Local, Brigada Municipal i Regidoria de Festes planifiquen qüestions referents a seguretat i infraestructures

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó i la directiva de Les Penyes en Festes han mantingut una reunió de coordinació per a la celebració de les festes del 29 de juliol al 6 d'agost. L'alcaldessa, Tania Baños, i els regidors de Festes i Seguretat Ciutadana, Lluís Diago i Javier Ferreres, han començat a planificar i treballar en les actuacions prèvies i les que es duran a terme durant la setmana gran al costat del president de l'associació, Jesús Martínez, i els caps de la Policia Local i la Brigada Municipal.

En esta trobada, tal com ha explicat Baños, s'ha tractat especialment “quins actes necessiten un reforç de seguretat per la gran afluència de públic”, com el Xupinasso que obrirà les festes el dissabte 29 de juliol, o els tancaments, més quan enguany es recupera el tancament cerril amb sis bous de la ramaderia Conde de la Maça el dissabte 5 d'agost a les 8.00 hores.

Una altra de les qüestions importants en aquesta edició és la volta de les carpes al recinte de festes després de la retirada dels barracons d'esta zona, una vegada l'alumnat i l'equip docent de l'IES Honori Garcia s'ha trasllat al nou edifici després de set anys.

Per açò, la Brigada Municipal està ja adequant aquesta esplanada situada al costat del riu Belcaire, amb la connexió a la xarxa elèctrica i d'aigua. Una vegada aquests treballs finalitzen es procedirà a l'asfaltat “perquè este espai estiga en les millors condicions quan comencen les festes”, ha apuntat.

Durant este mes se seguiran desenvolupant aquesta sèrie de reunions per a coordinar a les forces de seguretat, Brigada Municipal i Regidoria de Festes en temes d'infraestructures, tràfic i accessos. No obstant açò, Baños ha recordat que la Vall d'Uixó “té una gran experiència en temes festius i Les Penyes en Festes porten molts anys celebrant-se i coneixem els protocols que cal seguir en cas que es produïsca qualsevol incident”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal