L'Ajuntament penja la bandera LGTBI | La Vall d'uixo

Dimecres, Juny 28, 2017 - 13:00
L'Ajuntament penja la bandera LGTBI
Per tercer any consecutiu es celebren actes per a visibilitzar la diversitat afectiva i sexual

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha commemorat el Dia de l'Orgull LGTBI amb la col·locació de la bandera en el balcó per tercer any consecutiu. Este acte forma part d'una sèrie d'accions que s'han impulsat per a “visibilitzar la diversitat afectiva i sexual”, tal com ha explicat la regidora d'Igualtat, Francesca Bartolomé.

Durant el matí també s'ha donat lectura al manifest de l'Orgull 2017, a càrrec de Juan José Broch i Lucía Sanahuja, membres del col·lectiu LGTBI Castelló, i en la plaça del Centre s'ha pogut vore una exposició fotogràfica que forma part del calendari per la diversitat afectiva i sexual i que serà itinerant per diversos espais públics.

Amb estes activitats es completen les que ja s'han realitzat durant aquesta setmana, amb l'encesa de la il·luminació especial amb els colors de l'arc de Sant Martí en la façana de la Casa de la Vila, la lectura de frases per la igualtat i la diversitat i la instal·lació d'una tanca publicitària i una pancarta amb les paraules: diversitat, igualtat, visibilitat, respecte i dignitat.

Esta vesprada en el plenari municipal es presentarà una moció “per a mostrar el nostre suport a totes les persones estimen a qui estimen, perquè a la Vall d'Uixó reconeixem el dret de tots i totes a estimar com vulguen”, ha assenyalat l'alcaldessa, Tania Baños, qui ha afegit que espera que la proposta “siga votada a favor per tots els partits polítics”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal