L'Ajuntament millora la seguretat de l'accés principal al CEIP La Cova | La Vall d'uixo

Divendres, Setembre 15, 2017 - 17:00
L'Ajuntament millora la seguretat de l'accés principal al CEIP La Cova
Fins ara la falta d'existència de vorera era un perill i les canalitzacions provocaven inundacions i humitats

L'entorn del CEIP La Cova de la Vall d'Uixó és més segur des de l'inici d'este curs escolar gràcies a la construcció d'una vorera en tot el perímetre de la façana i l'accés principal, complint amb una reivindicació històrica de l'AMPA i del centre educatiu.

La regidora d'Urbanisme, Francesca Bartolomé, ha assenyalat que este fet és "històric" ja que fins ara no existia vorera “i era un perill sobretot per als xiquets i xiquetes que van al col·legi”. D'esta manera s'ha dotat de seguretat i d'accessibilitat a la zona, “complint amb la normativa actual perquè puguen passar carros de bebè i cadires de rodes i fent rebaixades perquè puguen creuar el carrer amb normalitat”.

A la seua vegada s'han allargat fins al sòl i soterrat les canalitzacions que “estaven a l'aire i quan plovia l'aigua caia en cascada”, la qual cosa provocava problemes d'inundacions i humitats en els habitatges propers, tal com ha indicat Bartolomé.

Esta actuació s'emmarca dins de la rehabilitació integral del Grupo La Unión, en la qual s'han invertit 500.000 euros, la quantitat més alta del pressupost d'enguany. Així, l'edila ha afirmat que “hem apostat per este barri i per atendre a les demandes dels seus veïns i veïnes, perquè eren obres molt necessàries que el PP no va fer en huit anys”.

Cal recordar que s'ha renovat la xarxa de clavegueram i aigua potable del barri, la qual cosa ha acabat amb els problemes de falta de pressió, olors i embosos que patien sobretot els blocs de la part alta. A més s'ha asfaltat i s'ha millorat l'accessibilitat i la seguretat l'entorn de la Caserna de la Guàrdia Civil, amb l'ampliació de les voreres i la col·locació de boles de ferro i formigó.

Esta actuació es completarà amb el reasfaltat de l'entorn de la plaça de la Pilarica, que està previst per a les pròximes setmanes, ja que el paviment està molt deteriorat pel creixement de les arrels dels arbres i suposa un perill tant per als vehicles com per als vianants.

Bartolomé ha destacat que l'actual equip de govern ha demostrat amb fets “el compromís amb el Grupo La Unión”, mentre “el PP i Óscar Clavell han dit que des d'Urbanisme no estem fent res, però o menteix o no veu la realitat perquè està a Madrid i no en la Vall”.

“Durant els huit anys de govern del PP van tindre els barris abandonats i ara es dediquen a utilitzar-los intentant posar als veïns en contra de l'actual govern”, ha afirmat. En este sentit, ha recordat que en anunciar les obres en el Grupo La Unión “van crear malestar i van col·locar pancartes dient que no anaven a ser bones per al barri, però a la vista està que s'han acabat i s'han arreglat els problemes de pressió, olors i embosos i s'ha millorat la qualitat de vida dels residents”.

Per a finalitzar ha insistit que l'actual equip de govern “treballa en positiu, millorant la nostra ciutat obra a obra i escoltant a les persones, agafant les seues peticions i complint-les a mesura que podem mentre el PP busca crear malestar i enfrontament”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal