L'Ajuntament millora la imatge i els vestuaris de la Pista d'Atletisme | La Vall d'uixo

Divendres, Març 3, 2017 - 12:00
L'Ajuntament millora la imatge i els vestuaris de la Pista d'Atletisme
Els clubs disposen d'una nova zona per a emmagatzemar material, s'ha canviat la retolació de totes les instal·lacions, s'han adequat les dutxes i s'han instal·lat bancs nous

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha dut a terme una sèrie d'actuacions en la Pista d'Atletisme per a “oferir un millor servei als nombrosos esportistes que la utilitzen”, tal com ha explicat el regidor d'Esports i segon tinent d'alcalde, Jordi Julià. Estos treballs s'inclouen dins del pla de millora dels espais municipals.

L'edil ha assenyalat que s'han canviat tots els rètols: el que indica els horaris en l'entrada, els que indiquen on se situa el gimnàs i el de les normes d'ús en l'edifici principal i els vestuaris. Els anteriors panells “estaven molt deteriorats i pràcticament no es podien llegir”, per la qual cosa amb els nous s'aconsegueix millorar la imatge de les instal·lacions.

En els vestuaris masculins i femenins s'han substituït tots els bancs, ja que “els que hi havia estaven en unes condicions pèssimes i hi havia perill que els usuaris es tallaren o es feren alguna ferida, perquè molts estaven trencats i oxidats”, ha indicat Julià. A més els nous disposen d'una zona per a deixar baix les sabatilles.

Una altra de les millores en els vestuaris masculins ha sigut el condicionament de la zona de dutxes, amb l'aplicació de resina sintètica. Este material és més durador i molt resistent a la humitat, de manera que evita “problemes de neteja i de salubritat que es poden generar en un lloc com aquest, que sempre està en contacte amb l'aigua”.

Al costat de l'edifici que alberga les oficines, els vestuaris i el gimnàs també s'ha instal·lat un contenidor de vaixell perquè els clubs que desenvolupen la seua activitat en la Pista d'Atletisme puguen guardar el material, ja que “el magatzem s'ha quedat xicotet”, ja que recentment la Regidoria d'Esports ha adquirit tanques, cons i diversos elements d'entrenament nous.

Estes millores se sumen a les quals s'han realitzat en estes instal·lacions durant esta legislatura, com el canvi de l'arena del fossat de salt de longitud (que ara es cobreix quan no s'utilitza) i l'adquisició d'una colxoneta per a salt d'altura, la qual cosa ha permès “que es recuperen en la nostra ciutat estes disciplines atlètiques després de molts anys sense practicar-se”. Així mateix es va canviar l'antiga caldera per una de biomassa, en una aposta per les energies verdes i l'estalvi econòmic.

Julià ha assegurat que des de l'actual equip de govern “anem a seguir treballant per a millorar estes instal·lacions esportives” i ha avançat que s'està estudiant la millor solució “per a reparar el tartàn de la pista, perquè no es troba en bones condicions per la falta de manteniment malgrat que es va arreglar fa vora una dècada”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal