L'Ajuntament llança el Pla La Vall Avança per a rehabilitar façanes de vivendes | La Vall d'uixo

Dilluns, Juny 5, 2017 - 17:15
L'Ajuntament llança el Pla La Vall Avança per a rehabilitar façanes de vivendes
L'equip de govern destina 100.000 euros a estes subvencions per a edificis de més de 25 anys

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó aprovarà esta vesprada en el ple municipal les bases de la Vall Avança, un pla d'ajudes a la conservació i rehabilitació de façanes d'habitatges unifamiliars i plurifamiliars dotat amb 100.000 euros d'aportació 100% municipal. La regidora d'Habitatge, Carmen García, ha assenyalat que l'objectiu és “posar la nostra ciutat més bonica, millorar la seua imatge i donar un impuls al sector de la construcció i les reformes”.

Les ajudes estan dirigides a edificis de més de 25 anys i podran ser sol·licitades pels propietaris, arrendataris o comunitats de veïns. La subvenció serà del 60% del total del cost de l'obra i els honoraris dels tècnics, amb un màxim de 1.500 euros per als habitatges individuals i de 3.000 euros per als habitatges col·lectius.

Les bases de la Vall Avança es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) una vegada s'aproven i “a partir d'eixe moment s'obrirà un termini de tres mesos per a demanar-les”, ha explicat García. Per a facilitar que es puga beneficiar el màxim nombre de persones possibles, l'Ajuntament pagarà el 70% de l'ajuda una vegada s'aprove i el 30% en finalitzar l'obra.

Estes subvencions són compatibles amb el Pla Renhata de la Generalitat Valenciana per a reformes de banys, cuines i accessibilitat, que es poden sol·licitar fins al 30 de juny, i també amb el Pla d'Edificabilitat del Consell i el Ministeri per a rehabilitar espais comuns, que es poden demanar fins al 10 de juliol.

Els beneficiaris del Pla la Vall Avança hauran de realitzar els treballs aprovats en el termini de tres mesos des de l'atorgament de la llicència d'obres o declaració responsable d'obres completa. A més hauran de presentar la documentació que acredite la seua finalització i les factures corresponents.

García ha animat a tots els vallers i valleres que complisquen els requisits a sol·licitar aquestes ajudes que es llancen per primera vegada des de l'Ajuntament “per a millorar la imatge i les condicions de les façanes antigues de la nostra ciutat”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal