L'Ajuntament invertirà 300.000 euros en una gran zona verda dalt del parking del Polígon III | La Vall d'uixo

Dimecres, Maig 3, 2017 - 19:00
L'Ajuntament invertirà 300.000 euros en una gran zona verda dalt del parking del Polígon III
En 2012 el PP va qualificar este espai com a equipament i anava a permetre construir un supermercat sobre ell i ara es recuperarà per a les persones

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat l'innovador projecte que retorna a zona verda la part superior del parking subterrani del Polígon III i que recupera un espai de 6.953 metres quadrats que l'anterior equip de govern del PP havia qualificat en 2012 com a equipament i, per tant, permetia edificar sobre ell.

L'alcaldessa, Tania Baños, i els tinents d'alcalde, Antoni Llorente i Jordi Julià, han explicat que la recuperació d'esta zona respon a “la voluntat política” de l'actual equip de govern de “crear una zona verda de grans dimensions unida i integrada” amb el parc ja existent en el Polígon III.

En un acte obert celebrat en el parc s'ha anunciat la convocatòria d'un concurs de projectes dirigit a professionals de l'arquitectura. El guanyador es triarà a través d'un procés de participació en el qual participarà un representant dels usuaris de la zona, rebrà 30.000 euros i serà la idea que s'execute en el pressupost del pròxim any, amb una inversió de 300.000 euros, una de les més importants d'esta legislatura.

Des del departament d'Urbanisme s'han marcat unes directrius tècniques que hauran de seguir tots els projectes presentats, com la reordenació del parc existent actualment, l'ombratge, una solució per al talús que separa estes zones i la promoció de la concessió administrativa del servei de bar de l'estació d'autobusos.

D'esta manera, han destacat que amb esta actuació es recuperarà “per a les persones i, sobretot, per als xiquets i xiquetes, un solar abandonat des de la construcció del parking subterrani i en el qual el PP pretenia que es construïra un supermercat”. Ara aquesta esplanada es convertirà en una zona verda de 14.190 metres quadrats i en “lloc de trobada per a persones de totes les edats”.

L'actual equip de govern aposta per “donar un enfoc diferent a la ciutat i a aquest barri, de la mà de propostes innovadores i modernes”, que al seu torn comptaran amb la participació ciutadana per a triar el projecte que es construirà l'any que ve.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal