L'Ajuntament iniciarà el servei d'atenció social en La Moleta el dilluns 13 de març | La Vall d'uixo

Dijous, Març 9, 2017 - 13:00
L'Ajuntament iniciarà el servei d'atenció social en La Moleta el dilluns 13 de març
La brigada municipal ha condicionat el baix del Bloc 4 perquè una treballadora social, una educadora social i una psicòloga presten el seu servei

La brigada municipal de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha condicionat el baix del Bloc 4 de La Moleta perquè comence a prestar-se el nou servei d'atenció social en els barris. Així, setmanalment una treballadora social, una educadora social i una psicòloga acostaran els recursos municipals als veïns i veïns de la zona.

El dilluns 13 de març se celebrarà una reunió per a presentar este projecte a l'associació de veïns, els responsables de cada bloc, representants dels col·legis Ausiàs March i La Moleta i les diferents associacions i col·lectius que conviuen en el barri. A més estaran presents els tècnics de l'Oficina d'Habitatge i Policia Local.

El regidor de Serveis Socials i primer tinent d'alcalde, Antoni Llorente, ha explicat que l'objectiu d'este servei és “tractar qüestions que habitualment aborden en el departament de Serveis Socials, informar sobre la llei de dependència i tindre un contacte més directe i de proximitat amb les persones que viuen en el barri, que no hauran de desplaçar-se”.

D'esta manera, els veïns i veïnes “disposen d'un canal més de contacte amb l'Ajuntament”, la qual cosa també serveix a “millorar el coneixement que tenim de la realitat social del barri per a fer una anàlisi més complet que ens ajudarà a aconseguir finançament i projectes de millora d'altres administracions públiques”.

A partir del 20 de març començarà l'atenció social, que serà tots els dilluns de 9.00 a 14.00 hores. Perquè el local estiga en condicions s'han realitzat treballs de pintura en totes les estades i les portes i s'han endreçat els serveis amb l'aplicació de resina sintètica en els taulells per a millorar la imatge i evitar problemes d'humitats.

Així mateix, s'han reparat les persianes, s'ha recuperat una habitació que s'utilitzava com a magatzem i s'han col·locat taules d'oficina i ordinadors per a atendre als usuaris d'aquest nou servei i també s'ha establit una zona de reunions.

De moment, aquesta seu serà compartida amb el Centre Jove del barri, que funciona en horari de vesprades. Encara que la intenció és resituar aquest servei destinat als joves en un nou local de La Moleta.

Cal recordar que el servei d'atenció social de proximitat ja està implantat des de fa un mes en la Colonia San Antonio “i està tenint molt bona acceptació”, tal com ha assegurat Llorente, qui ha afegit que este projecte demostra que l'actual equip de govern “ens interessem per les necessitats i preocupacions dels vallers i valleres, els escoltem i els donem participació”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal