L'Ajuntament inicia la segona fase de les obres del Grupo La Unión | La Vall d'uixo

Dimecres, Juliol 12, 2017 - 12:15
L'Ajuntament inicia la segona fase de les obres del Grupo La Unión
La primera fase ha donat resultat i s'ha millorat la pressió de l'aigua dels blocs, que se suma al canvi de clavegueram i a l'asfaltat

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha iniciat la segona fase de les obres d'asfaltat i millora de la xarxa de clavegueram i aigua potable del Grupo La Unión, que suposen una inversió total de quasi 500.000 euros. L'actuació s'està desenvolupant en la part més alta del barri, en concret davant del CEIP La Cova.

L'alcaldessa, Tania Baños, i la regidora d'Urbanisme, Francesca Bartolomé, han visitat la zona al costat de representants de Facsa i de l'empresa local que està escometent les obres per a comentar amb els veïns i veïnes les seues impressions “i escoltar els seus suggeriments i propostes, perquè són ells els qui viuen el dia a dia del barri”, han expressat.

La intervenció consistirà en el soterrament de les canalitzacions d'aigua, que quan plovia provocaven cascades i humitats en els habitatges propers; en la construcció d'una vorera on actualment no hi ha i l'ampliació de la ja existent; i el posterior asfaltat. Baños ha destacat que és important “dotar de més seguretat a una zona escolar com esta, més quan estem potenciant que els xiquets i xiquetes vagen a peu i de manera autònoma al col·legi”.

Bartolomé ha afirmat que la primera fase que es va acabar abans de les festes del barri “ha donat el resultat esperat i s'ha millorat la pressió de l'aigua en els blocs, que era una de les preocupacions dels veïns”. A més esta actuació de substitució de tota la xarxa “posa fi als problemes que patien d'embossos i males olors”.

En este sentit, l'edila ha apuntat que gràcies a esta intervenció “hem condicionat més de la meitat del Grupo La Unión, complint una reivindicació que l'associació de veïns estava fent des de fa molts anys perquè l'anterior equip de govern no va actuar en huit anys”.

Amb esta inversió de quasi mig milió d'euros “seguim millorant la Vall d'Uixó obra a obra, sense fer molt de soroll però prioritzant en la millora de la qualitat de vida dels vallers i valleres”, ha afegit Baños, qui també ha recordat que una vegada finalitze l'estiu s'adequarà l'accés i els voltants de la plaça de la Pilarica i de la Caserna de la Guàrdia Civil, ja que “les arrels dels arbres han alçat el paviment i suposa un perill per als vehicles i per als vianants”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal