L'Ajuntament convoca cinc places de Policia Local en propietat | La Vall d'uixo

Divendres, Juliol 14, 2017 - 12:45
L'Ajuntament convoca cinc places de Policia Local en propietat
Tres de les places es cobriran pel torn d'oposició lliure, obert a totes les persones que vulguen presentar-se i complisquen els requisits

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha obert el procés de selecció per a cinc places en propietat d'agent de Policia Local. El regidor de Seguretat Ciutadana i Personal, Javier Ferreres, ha assenyalat que suposarà “una millora en el servei fonamental que presten, sobretot a nivell d'estructura i consolidació de la plantilla, perquè acaba amb la situació d'interinitat amb la qual hem estat convivint durant molts anys”.

Tres de les places definitives es cobriran pel torn d'oposició lliure, és a dir, obert a totes les persones “que vulguen presentar-se i complisquen amb els requisits”, que es poden consultar en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) o en la pàgina web municipal.

Els requisits menys específics són ser major de 18 anys, tindre nacionalitat espanyola, estar en possessió del títol de batxillerat o superior, tindre una altura mínima d'1,65 per a homes i 1,60 per a dones i comptar amb el permís B i A de conducció.

El termini de presentació de les instàncies i del pagament de la taxa finalitza el divendres 4 d'agost i es pot fer en la pàgina web de l'Ajuntament, a través de l'administració electrònica.

El procés de selecció pel torn d'oposició lliure consta d'un mesurament de l'alçada, un test psicotècnic actitudinal i de personalitat, una prova física, un qüestionari tipus test, una prova de valencià, un reconeixement mèdic, una prova escrita sobre un tema a desenvolupar i una prova escrita sobre temes locals.

També s'ha convocat una plaça de mobilitat, per a persones que ja són agents de Policia Local en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana amb més de dos anys de carrera professional, i una plaça d'inspector, vacant des de fa molts anys, per promoció interna entre els agents de l'actual plantilla policial de la Vall d'Uixó.

Ferreres ha explicat que l'actual equip de govern ha renovat “pràcticament totes les borses d'ocupació municipal en estos dos anys, garantint que totes les persones pogueren presentar-se en igualtat de condicions i amb transparència”. Però aquesta convocatòria per a la Policia Local és “important” perquè “ofereix places en propietat”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal