L'Ajuntament contracta a 131 persones desocupades per a arreglar camins rurals | La Vall d'uixo

Dimecres, Setembre 13, 2017 - 14:00
L'Ajuntament contracta a 131 persones desocupades per a arreglar camins rurals
Amb les memòries de l'atur agrari s'estan netejant cunetes i creuaments i batxejant i formigonant les zones més deteriorades

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha contractat a 131 persones entre els mesos d'agost i setembre a través de les memòries de l'atur agrari, gràcies a les gestions que ha realitzat la Regidoria d'Ocupació, que ha aconseguit una ajuda de 225.000 euros per a estos plans “que donen treball a desocupats i milloren el terme municipal”, tal com ha explicat el regidor d'Agricultura, Fernando Daròs.

Estos operaris estan duent a terme sobretot treballs de neteja i manteniment de camins rurals, cunetes i creuaments de carreteres “per a millorar la seguretat vial, evitar risc d'incendis i preparar estes zones per a les pluges”. A més també s'està fent batxeig amb aglomerat en els camins més deteriorats i formigonat en els quals “patien perill d'ensulsiades o problemes de seguretat en el pas de vehicles”.

La neteja de brosses i la poda de branques d'arbustos i arbres que envaeixen la via pública s'ha realitzat en el primer tram del Maquial, Corral Blanc, Travessia Terra Campa, Camí Vell d'Algar, Rincón Cirers, Primera Travessia Pla de Pineda, Motor de la Torrassa, Granotera, Camí Vell de la Vilavella, Travessia Mollons, La Punta, Canyars, Cabres, Vinambrós, Miranda, Camí Muntanyeta i eixides a les carreteres de la Vilavella, Almenara i Algar. A més s'ha condicionat l'abeurador del Pinyal.

El batxeig amb aglomerat, que ha començat esta setmana, s'està escometent en els camins Corral Blanc, Fondo, Miranda, Cabres, Canyars, Maquial, Torrassa, Pou i Granotera; mentre que el formigonat es farà en els pròxims 15 dies en les zones que s'han prioritzat pel seua mal estat: el marge esquerre de l'entrada al Camí Font de Cabres, el tram intermedi del Camí Ruel i la cuneta del Camí Pla de Montalar.

Daròs ha destacat que l'actual equip de govern treballa “de manera conjunta i transversal per a aconseguir totes les ajudes possibles i aprofitar tots els recursos al nostre abast per a mantenir el nostre terme municipal en les millors condicions, perquè l'agricultura i el medi ambient són un dels valors de la Vall d'Uixó”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal