L'Ajuntament celebrarà a l'octubre un plenari extraordinari sobre l'estat de la ciutat | La Vall d'uixo

Dijous, Setembre 14, 2017 - 14:15
L'Ajuntament celebrarà a l'octubre un plenari extraordinari sobre l'estat de la ciutat
L'equip de govern rendirà comptes a la ciutadania “per transparència i per a donar a conèixer la gestió municipal”

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó convocarà un plenari extraordinari a l'octubre sobre l'estat de la ciutat “per a rendir comptes a la ciutadania per transparència i per a donar a conèixer la gestió municipal de l'actual equip de govern”, tal com ha explicat el regidor de Participació Ciutadana i primer tinent d'alcalde, Antoni Llorente.

Esta sessió plenària monogràfica sobre gestió municipal es va celebrar l'any passat per primera vegada “per a donar explicacions als vallers i valleres i que tots els grups polítics puguen fer preguntes o propostes que afecten a la vida política municipal”.

La data del plenari es fixarà en la junta de portaveus de la setmana vinent, en la qual també es tractarà de nou la modificació del Reglament Orgànic Municipal (ROM), en el qual els sis partits amb representació municipal “hem treballat durant mesos i a última hora el PP va discrepar”.

Per açò, Llorente ha assenyalat que se'ls va a demanar “que facen una proposta perquè, com hem insistit diverses vegades, volem dialogar i arribar a un acord per a traure avant els canvis en un document tan important, que regula el funcionament de l'Ajuntament” i que no es modificava des de fa 17 anys.

Un dels principals objectius d'esta revisió en profunditat és adaptar el ROM a la nova realitat política de la ciutat, en la qual hi ha sis partits amb presència en el plenari. Així, entre els canvis proposats està la regulació de les intervencions, els requisits per a formar grup polític, la periodicitat de les juntes de portaveus o una major aposta per la participació ciutadana.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal