L'Ajuntament aconsegueix que es netegen el 60% dels solars abandonats | La Vall d'uixo

Dimarts, Juliol 11, 2017 - 11:00
L'Ajuntament aconsegueix que es netegen el 60% dels solars abandonats
El consistori condicionarà els patis dels propietaris que no ho facen en el termini determinat i els cobrarà la despesa

El 60% dels 300 propietaris de solars abandonats han netejat i condicionat els seus terrenys, després que l'Ajuntament de la Vall d'Uixó haja enviat una carta “anunciat mesures més dures si no els mantenien en bones condicions de salubritat”, tal com ha explicat la regidora d'Urbanisme, Francesca Bartolomé.

En total són més de 160 els solars que s'han netejat i “algunes persones ens han demanat un poc més de temps per a complir amb l'ordenança i se'ls ha concedit perquè existeix bona voluntat”. No obstant açò, si en el termini determinat no ho han fet el consistori executarà subsidiàriament els treballs “una vegada finalitze l'estiu i es cobrarà al propietari esta despesa”.

Bartolomé ha afirmat que “sabem que suposa un cost econòmic però és necessari mantindre els solars en bones condicions, sense la presència de mala herba ni matolls per a evitar el risc d'incendis i la proliferació d'insectes i rosegadors, per raons de seguretat i de convivència i per a millorar la imatge d'un dels accessos a la ciutat”.

La majoria dels terrens afectats es troben en l'Àrea 6, una zona “que es va començar a desenvolupar amb el boom urbanístic però que quan va esclatar la bambolla va quedar amb molts solars abandonats que en els últims anys han generat problemes”.

Per açò, l'actual equip de govern “ens hem posat com a objectiu posar una solució eficaç” i “hem aconseguit que més de la meitat dels solars es netegen i estem ja fent les gestions perquè també es condicionen els que falten”, ha apuntat l'edila.

Així mateix, ha afegit que l'Àrea 6 “està reactivant-se amb diversos solars en els quals ja s'estan construint habitatges i en les últimes juntes de govern estem aprovant noves llicències d'obres”. Açò és “una bona notícia econòmica per a la Vall d'Uixó perquè millorarà la imatge d'un dels primers accessos al municipi”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal