Este estiu, més classes d'aerolatino i pel·lícules familiars en el Paratge de Sant Josep | La Vall d'uixo

Dimarts, Juny 27, 2017 - 13:30
Este estiu, més classes d'aerolatino i pel·lícules familiars en el Paratge de Sant Josep
La temporada d'estiu es presenta amb “molt bones expectatives” i amb iniciatives esportives, culturals i d'oci per a tots els públics

Les Coves de Sant Josep de la Vall d'Uixó ja han iniciat la temporada alta turística. Un estiu que es presenta amb “molt bones expectatives i amb iniciatives esportives, culturals i d'oci per a tots els públics en el Paratge”, tal com ha destacat el conseller delegat d'Emsevall, Jorge García.

La principal novetat és l'ampliació de les classes d'aerolatino, que se celebraran els dilluns, dimecres i dijous a les 9.30 hores, i els dimarts i dijous a les 19.30 hores. Esta és la primera vegada que es realitzaran també en horari de vesprada “per a compatibilitzar els horaris de la gent que treballa al matí i que ens ho ha demanat moltes vegades perquè volen gaudir d'esta manera tan divertida de fer esport”.

El cicle 'Pel·lícules d'estiu en família' és una altra de les apostes novedoses d'este estiu en la pista de ball del Paratge de Sant Josep, ja que tots els dimecres de juliol a les 19.30 hores es projectaran pel·lícules familiars en una pantalla gegant.

Pensant també en els més xicotets, tots els dimecres de 11.00 a 13.00 hores l'arqueòleg Miquel Guardiola serà l'encarregat de mostrar “com vivien els nostres avantpassats, com fabricaven les seues eines amb silex i com feien foc” dins de les Jornades Didàctiques de la Prehistòria que “ja van ser un èxit l'any passat”.

Les nits de ball es mantenen en tres a la setmana i se celebraran tots els dissabtes, diumenges i dilluns. En este sentit, García ha explicat que es canvia la sessió del divendres per la del dissabte “perquè no es solape amb el Singin' in the cave”, ja que el passat estiu “vam detecar que es produïen interferències entre la música d'una activitat i una altra i generava molèsties”.

A més este dissabte, 1 de juliol, a les 22.00 hores tindrà lloc el III Festival de finalització de curs de Més Que Ball, que comptarà amb exhibicions, animació, ball social i un DJ per a tancar la nit.

L'edil ha afirmat que l'objectiu d'esta programació és que el Paratge de Sant Josep “no siga solament un lloc d'oci per als turistes sinó també per a tots els vallers i valleres, perquè volem que tornen a tindre este espai natural com a referent per a gaudir de les seues vacances i del seu temps lliure”.

Cal recordar que en 2016 es van batre tots els rècords de visitants en les Coves de Sant Josep, superant els 205.000 turistes. Així, García ha assenyalat que “seguim treballant per a millorar i oferir una oferta turística de qualitat”, per al que durant este hivern s'ha format als treballadors del riu subterrani en atenció al públic i anglès.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal