La Diputació cancel·la la reunió per a tractar l'ampliació del centre social Maestro Rodrigo | La Vall d'uixo

Dimarts, Març 14, 2017 - 12:00
La Diputació cancel·la la reunió per a tractar l'ampliació del centre social Maestro Rodrigo
L'Ajuntament va sol·licitar la cita el 5 d'octubre de 2016 i després de 5 mesos i 10 dies d'espera hui a última hora s'ha suspès sense donar una nova data

El regidor de Serveis Socials i primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, Antoni Llorente, ha lamentat que la Diputació de Castelló haja cancel·lat la reunió que anava a mantenir al costat de l'alcaldessa, Tania Baños, amb el president provincial, Javier Moliner, i la diputada provincial de Benestar Social, Elena Vicente-Ruiz.

Llorente ha explicat que la Diputació “ens ha avisat este mateix matí sobre la cancel·lació de la cita, dient-nos que per problemes d'agenda no ens podien atendre i que ja ens tornaran a donar una altra data”. Esta reunió per a tractar el projecte d'ampliació del centre social Maestro Rodrigo (La Vallense) va ser sol·licitada per l'Ajuntament el 5 d'octubre de 2016 “i després de 5 mesos i 10 dies d'espera a última hora la suspenen sense donar-nos un nou dia”.

En este sentit, l'edil ha afirmat que des de l'actual equip de govern municipal “estem treballant per a avançar en el projecte, perquè és molt important per a la ciutat i per a les persones majors, però ens trobem amb que la Diputació de Castelló no ens atén per suposats problemes d'agenda”.

Per açò, Llorente ha instat a Vicente-Ruiz al fet que “treballe i demostre el seu compromís amb el projecte d'ampliació del centre social Maestro Rodrigo”, perquè tal com ha recordat la Diputació es va comprometre a assumir l'obra abans d'eleccions “i ara no ens reben perquè els presentem el projecte”.

Així, ha demanat a la institució provincial “més implicació, perquè fins ara no l'estem veient”. No obstant açò, ha afirmat que l'Ajuntament de la Vall d'Uixó “farem tot el que estiga en la nostra mà perquè l'ampliació siga una realitat, perquè este tipus de projectes ens han d'unir a totes les administracions, independentment de qui governe i sense fer una utilització partidista que va en contra del benestar social i de les persones majors”.

Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 

Site developed with Drupal